Розміри вказують довжину леза, а не загальну довжину ножа з ручкою.
Лезо викуване з одного шматка сталі.
Ідеально підходить для нарізання хліба, булочок, капусти, салату тощо.
На відміну від інших ножів для хліба, він має подвійні зазубрини вздовж леза, щоб ефективно нарізати м'який хліб зі скоринкою, не розриваючи і не подрібнюючи його.
Посилена зона між ручкою та лезом забезпечує захист пальців під час нарізання.
Рукоятка ножа виготовлена з високоякісного дерева оливи.
Форма рукоятки зручно лежить в руці.
Ножі оптимально збалансовані, тому втома під час роботи зведена до мінімуму.
Леза вирізані лазером і перевірені на ідеальну гостроту.
Твердість 58 HRC за шкалою Роквелла.
Рекомендується тільки ручне миття.
Використання натуральних матеріалів надає кожному виробу неповторного вигляду. Характерні риси дерева з сучками та текстурою гарантують унікальність кожного виробу, тому вони не можуть бути ідентичними з виробами на зображеннях. У зв'язку з цим ми хотіли б відзначити, що скарги з приводу відмінностей дерев'яного візерунка не приймаються через різноманітність природного матеріалу.