Levý banner
Pravý banner
Меню


0 0 грн
Додайте товари на 4 000 грн
i отримайте БЕЗКОШТОВНУ доставку.
Категорія

Ми - інтернет-магазин №1 у сфері освітлення

Про компанію

Наша компанія працює на ринку освітлення вже 26 років. Це гарантує надійність і високий професіоналізм. Компанія займається імпортом, оптовою та роздрібною торгівлею світильниками. Наші інтернет-магазини працюють за межами Чеської Республіки також в Словаччині, Німеччині, Австрії, Угорщини, Польщі, Румунії, Франції, Іспанії, Італії, Великобританії, Словенії та Хорватії. Компанія входить в перелік найбільших онлайн-магазинів освітлення в Європі.

Ваше задоволення для нас

Ми розуміємо, що успіх нашого бізнесу залежить від довіри та задоволення наших клієнтів. Наша компанія підкреслює професіоналізм і готовність по відношенню до клієнта. Найвища мета для нас - довгострокове задоволення клієнта, а не миттєвий прибуток.

Освітлення в кожному просторі

В інтернет-магазині www.svit-lamp.ua ви можете знайти всі види ламп і освітлення для екстер'єру та інтер'єру. Зокрема, продукції від виробників ARTCRYSTAL, BRILUM, DALEN, EGLO, ESEO, FARO BARCELONA, GLOBO, GREENLUX, HADEX, IDEAL LUX, JUPITER, KEMAR, LEDKO, LIRIO, LUCIDE, LUXERA, MASSIVE, NARVA, PANLUX, PAULMANN, PHILIPS, PREZENT, RABALUX, SKOFF, STEINEL, TOPLIGHT, WOFI. На додаток до різних типів світильників, компанія пропонує електроматеріали і джерела світла. Ми завжди пропонуємо найпопулярніші і кращі світильники за зниженими цінами, додатково до яких ми пропонуємо цінову гарантію.

Інтернет-магазин www.svit-lamp.ua пропонує:

  • Склади з великим асортиментом, які дозволяють відправити товар протягом 24-48 годин. В даний час близько 1 180 000 одиниць освітлення готові до відправки.
  • Швидке обслуговування клієнтів та професійна команда співробітників, які готові проконсультувати і допомогти у виборі світильника.
  • Безкоштовна доставка кожного замовлення на суму понад 4000 грн.
 
Інтернет-магазин Svit-lamp.com.ua гарантує найнижчі ціни. Однак, якщо ви знайдете товар дешевше, ви отримаєте цей же товар у нас по тій же ціні. Все, що вам потрібно зробити, це відправити посилання на конкурентну пропозицію в замітці у замовленні, і ви отримаєте такий же продукт за тією ж ціною.

Команда інтернет-магазину www.svit-lamp.ua прагне стати для вас найкращим постачальником якісних світильників.

Запитайте що завгодно

Надя

Я допомагаю з вибором і технічними збоями.

+38 097 599 28 18

+38 095 599 28 18

+38 073 599 28 18

(пн-пт, 9 - 17:30)

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. | Усі права збережені. Інформація про обробку персональних даних. i